Innovatie wordt beloond

Wie wint de Schuttevaer Award 2023?

Welk innovatief product gaat er aan de haal met de Schuttevaer Award 2023? Nominaties kunnen vanaf nu worden ingediend en de winnaar wordt 28 maart bekendgemaakt tijdens het Maritime Innovation Platform in Dordrecht.

Hans te Siepe (r) krijgt de prijs uit handen van René Quist. (Foto Robin van den Bovenkamp)
Hans te Siepe (r) krijgt de prijs uit handen van René Quist. (Foto Robin van den Bovenkamp)

De organisatie die de prijs die dag wint, zal de tweede zijn die dat ooit doet. In 2022 ging de onderscheiding naar het H2Fuel-systeem dat poedervormige natriumboorhydride (NaBH4) als waterstofdrager gebruikt. De winnaar én de andere genomineerden lieten zien dat het niveau hoog lag en dat zal ditmaal niet anders zijn. De Schuttevaer Award is vooral zo waardevol, omdat het een echte publieksprijs is. Professionals uit de maritieme sector beoordelen de nominaties en stemmen op hun favoriet.

Probleem of uitdaging oplossen

Nieuwe producten die op innovatieve wijze bijdragen aan de vooruitgang van de maritieme branche kunnen tot 15 februari worden genomineerd door mensen en organisaties die abonnee zijn van Schuttevaer. Het product moet nieuw en innovatief zijn en een probleem of uitdaging oplossen. Ook moet het product al op de markt zijn of binnenkort komen. Voorafgaand aan het Maritime Innovation Platform worden alle geselecteerde innovaties gepresenteerd in de innovatiespecial van Schuttevaer. En tijdens dat evenement kunnen de genomineerden hun innovatie pitchen voor de deelnemers aan het evenement.

Lees ook:

Registratie Maritime Innovation Platform 2023 geopend

Smart Delta Drechtsteden opnieuw gastheer van Maritime Innovation Platform