Column

Zware Kees: Diploma’s en certificaten

In mijn slaapkamer, in de bovenste lade van de spiegelkast ligt een oude, leren map. Hierin bewaar ik al mijn diploma’s, certificaten en oorkondes. Alles wat een moderne zeeman nodig heeft. Want je kunt niet zomaar gaan varen, o nee, eerst moeten er diploma’s worden gehaald, daarna de rest van je varende leven cursussen volgen.

Mijn eerste zeemijlen maakte ik aan boord van het jacht Stella Maris. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Diploma’s en certificaten | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: Diploma’s en certificaten

In mijn slaapkamer, in de bovenste lade van de spiegelkast ligt een oude, leren map. Hierin bewaar ik al mijn diploma’s, certificaten en oorkondes. Alles wat een moderne zeeman nodig heeft. Want je kunt niet zomaar gaan varen, o nee, eerst moeten er diploma’s worden gehaald, daarna de rest van je varende leven cursussen volgen.

Mijn eerste zeemijlen maakte ik aan boord van het jacht Stella Maris. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer