Schuttevaer-vergaderingen

Schippersvereniging Schuttevaer ‘ondergeschoven kindje’ van de fusie

Schippersvereniging Schuttevaer (SVS) is bij de fusie van Koninklijke BLN-Schuttevaer en het CBRB het ondergeschoven kindje geworden. In het nieuwe Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) is volgens het hoofdbestuur van de vereniging veel te weinig plaats voor de eigen identiteit van Schuttevaer. En dat leidt tot onrust bij bestuur en leden.

Volgens Schuttevaer-voorzitter Schultz zijn binnen KBN nog teveel dingen niet goed geregeld voor zijn vereniging. Maar hij blijft positief. Ook afdelingsvoorzitter Henry Mooren (uiterst links) uitte zijn zorgen over het fusieproces. Foto Erik van Huizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schippersvereniging Schuttevaer ‘ondergeschoven kindje’ van de fusie | Schuttevaer.nl
Schuttevaer-vergaderingen

Schippersvereniging Schuttevaer ‘ondergeschoven kindje’ van de fusie

Schippersvereniging Schuttevaer (SVS) is bij de fusie van Koninklijke BLN-Schuttevaer en het CBRB het ondergeschoven kindje geworden. In het nieuwe Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) is volgens het hoofdbestuur van de vereniging veel te weinig plaats voor de eigen identiteit van Schuttevaer. En dat leidt tot onrust bij bestuur en leden.

Volgens Schuttevaer-voorzitter Schultz zijn binnen KBN nog teveel dingen niet goed geregeld voor zijn vereniging. Maar hij blijft positief. Ook afdelingsvoorzitter Henry Mooren (uiterst links) uitte zijn zorgen over het fusieproces. Foto Erik van Huizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer