Cellulose

Brand op schip in sluis Hansweert

Op het Kanaal door Zuid-Beveland is maandagmiddag ter hoogte van Hansweert brand uitgebroken aan boord van een 135 meter lang Belgisch binnenvaartschip. De brand werd rond 17.10 uur ontdekt toen het schip in de sluis lag.

Brand in ruim van schip, Sluisplateau in Hansweert
Maandagmiddag 12 december om 17.30 uur was brand ontstaan in een ruim van een schip aan de Sluisplateau in Hansweert. Het schip ligt in de sluis en de brand wordt door meerdere brandweereenheden geblust. De lading die in het ruim ligt is in brand gevlogen. Hoe dit heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. AS Media

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer