Vernietigen

Kustwacht Caribisch gebied haalt 5000 kilo drugs uit de zee

Defensie in het Caribisch gebied heeft dinsdagochtend (lokale tijd) bekendgemaakt dat marineschip Zr.Ms. Holland onlangs 5000 kilo drugs uit het water heeft gehaald. De drugs zijn overgedragen aan de Amerikaanse kustwacht.

Zr.Ms. Holland stuurde haar snelle onderscheppingsboot en de boordhelikopter van de Amerikaanse kustwacht naar het gebied om te zoeken naar de pakketten. Foto Defensie

De vernietiging van de drugs heeft enige tijd op zich laten wachten, daarom is het nieuws nu pas naar buiten gebracht.

Een patrouillevliegtuig van de Kustwacht Caribisch Gebied ontdekte op 4 november op volle zee pakketten met drugs erin. Zr.Ms. Holland stuurde haar snelle onderscheppingsboot en de boordhelikopter van de Amerikaanse kustwacht naar het gebied om te zoeken naar de pakketten. In totaal is er ruim 5000 kilo drugs uit het water gehaald.

Lees ook:

Kustwacht Caribisch gebied brengt drugsmaffia zware klappen toe

‘Kustwacht Caribisch Nederland doet veel meer dan drugs onderscheppen’

Kustwacht Caribisch gebied haalt 5000 kilo drugs uit de zee | Schuttevaer.nl
Vernietigen

Kustwacht Caribisch gebied haalt 5000 kilo drugs uit de zee

Defensie in het Caribisch gebied heeft dinsdagochtend (lokale tijd) bekendgemaakt dat marineschip Zr.Ms. Holland onlangs 5000 kilo drugs uit het water heeft gehaald. De drugs zijn overgedragen aan de Amerikaanse kustwacht.

Zr.Ms. Holland stuurde haar snelle onderscheppingsboot en de boordhelikopter van de Amerikaanse kustwacht naar het gebied om te zoeken naar de pakketten. Foto Defensie

De vernietiging van de drugs heeft enige tijd op zich laten wachten, daarom is het nieuws nu pas naar buiten gebracht.

Een patrouillevliegtuig van de Kustwacht Caribisch Gebied ontdekte op 4 november op volle zee pakketten met drugs erin. Zr.Ms. Holland stuurde haar snelle onderscheppingsboot en de boordhelikopter van de Amerikaanse kustwacht naar het gebied om te zoeken naar de pakketten. In totaal is er ruim 5000 kilo drugs uit het water gehaald.

Lees ook:

Kustwacht Caribisch gebied brengt drugsmaffia zware klappen toe

‘Kustwacht Caribisch Nederland doet veel meer dan drugs onderscheppen’