Kielzog

Zeldenrust krijgt andere schipper

Terwijl de lading zand in Werkendam uit de Zeldenrust wordt gehaald, vertelt schipper Nico Stam (64) geanimeerd over de binnenvaart. Over de 42 jaar aan boord samen met zijn vrouw Janny (59). Ze genieten nog na van een fijn weekend met hun zes kinderen. Die verrasten hun ouders met een bijzonder afscheid van hun schip. De Zeldenrust is verkocht en in februari trekken Nico en Janny in hun nieuwe huis in Ouderkerk.

Nico en Janny Stam hebben 42 jaar samen gevaren. 'Onze trouwtekst ”Bidt zonder ophouden, dankt God in alles”, is waarheid geworden. We hebben echt veel reden dankbaar te zijn en zijn gezegend met onze kinderen en kleinkinderen.' Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zeldenrust krijgt andere schipper | Schuttevaer.nl
Kielzog

Zeldenrust krijgt andere schipper

Terwijl de lading zand in Werkendam uit de Zeldenrust wordt gehaald, vertelt schipper Nico Stam (64) geanimeerd over de binnenvaart. Over de 42 jaar aan boord samen met zijn vrouw Janny (59). Ze genieten nog na van een fijn weekend met hun zes kinderen. Die verrasten hun ouders met een bijzonder afscheid van hun schip. De Zeldenrust is verkocht en in februari trekken Nico en Janny in hun nieuwe huis in Ouderkerk.

Nico en Janny Stam hebben 42 jaar samen gevaren. 'Onze trouwtekst ”Bidt zonder ophouden, dankt God in alles”, is waarheid geworden. We hebben echt veel reden dankbaar te zijn en zijn gezegend met onze kinderen en kleinkinderen.' Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer