Oorzaak

[UPDATE] Water in machinekamer Gouwenaar 2, brandweer zet pompen in

Aan boord van het 90 meter lange binnenvaartschip de Gouwenaar 2 is woensdagavond 9 november een lekkage ontstaan in de machinekamer. De brandweer heeft meerdere voertuigen en een duikploeg ingezet om te voorkomen dat het schip zou zinken. Met pompen werd het water uit het schip gepompt.

Woensdagmiddag 9 november om 17.55 uur is een binnenvaartschip in de problemen geraakt aan de Henegouwerweg - N207 24,3 in Waddinxveen. Aan boord van het 90 meter lange binnenvaartschip de Gouwenaar 2 is een lekkage ontstaan in de machinekamer nadat de het schip iets geraakt zou hebben. De brandweer heeft meerdere voertuigen en een duikploeg ingezet om te voorkomen dat het schip zou zinken. Met pompen wordt het water uit het schip gepompt. Vanwege de inzet van de hulpdiensten is de weg afgesloten voor verkeer. Foto: AS Media

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer