Schone productie

CMT wil scheepsrecycling automatiseren

Een scheepsrecyclingbedrijf dat 24/7, het jaar rond, met een minimale personeelsbezetting sloopschepen ontmantelt en teruglevert aan de staalindustrie. Een bedrijf dat op die manier 150 ton schip per uur verwerkt. Dat is heel in het kort het plan van ondernemer Frank  G. Geerdink met zijn bedrijf Circular Maritime Technologies.

Artist's impression van een CMT recyclingwerf. Ilustratie's CMT

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CMT wil scheepsrecycling automatiseren | Schuttevaer.nl
Schone productie

CMT wil scheepsrecycling automatiseren

Een scheepsrecyclingbedrijf dat 24/7, het jaar rond, met een minimale personeelsbezetting sloopschepen ontmantelt en teruglevert aan de staalindustrie. Een bedrijf dat op die manier 150 ton schip per uur verwerkt. Dat is heel in het kort het plan van ondernemer Frank  G. Geerdink met zijn bedrijf Circular Maritime Technologies.

Artist's impression van een CMT recyclingwerf. Ilustratie's CMT

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer