Kielzog

Zorgen voor Danjel en Roijmer aan boord van de Vakova

Liefdevol draagt schipper Bouke van der Vaart (52) zijn oudste zoon Danjel (23) de trap op naar de stuurhut. Eenmaal in de stuurstoel kijkt de jongeman nieuwsgierig om zich heen. Volgens Van der Vaart duurt dat nooit zo lang, zijn zoon heeft MOPD type 2, een zeer zeldzame vorm van dwerggroei. Net als zijn tweede zoon Roijmer (21). Samen met echtgenote Liesbeth verzorgt hij zijn zoons aan boord van de Vakova.

Schipper Bouke van der Vaart met zijn oudste zoon Danjel in de stuurhut van de Vakova. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zorgen voor Danjel en Roijmer aan boord van de Vakova | Schuttevaer.nl
Kielzog

Zorgen voor Danjel en Roijmer aan boord van de Vakova

Liefdevol draagt schipper Bouke van der Vaart (52) zijn oudste zoon Danjel (23) de trap op naar de stuurhut. Eenmaal in de stuurstoel kijkt de jongeman nieuwsgierig om zich heen. Volgens Van der Vaart duurt dat nooit zo lang, zijn zoon heeft MOPD type 2, een zeer zeldzame vorm van dwerggroei. Net als zijn tweede zoon Roijmer (21). Samen met echtgenote Liesbeth verzorgt hij zijn zoons aan boord van de Vakova.

Schipper Bouke van der Vaart met zijn oudste zoon Danjel in de stuurhut van de Vakova. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer