Holland Amerika Lijn

HAL-vlaggenschip Rotterdam begint aan gedenkwaardige reis

Het vlaggenschip Rotterdam van de Holland America Line heeft zaterdag 15 oktober de haven van Rotterdam verlaten voor een trans-Atlantische oversteek naar New York. ‘Business as usual’ zou je zeggen, maar deze keer heeft de reis een bijzonder tintje, het was zaterdag namelijk is precies 150 jaar geleden dat het eerste passagiersschip van de rederij naar Amerika vertrok.

Met zakdoekjes wordt het cruiseschip uitgezwaaid. Foto HAL

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

HAL-vlaggenschip Rotterdam begint aan gedenkwaardige reis | Schuttevaer.nl
Holland Amerika Lijn

HAL-vlaggenschip Rotterdam begint aan gedenkwaardige reis

Het vlaggenschip Rotterdam van de Holland America Line heeft zaterdag 15 oktober de haven van Rotterdam verlaten voor een trans-Atlantische oversteek naar New York. ‘Business as usual’ zou je zeggen, maar deze keer heeft de reis een bijzonder tintje, het was zaterdag namelijk is precies 150 jaar geleden dat het eerste passagiersschip van de rederij naar Amerika vertrok.

Met zakdoekjes wordt het cruiseschip uitgezwaaid. Foto HAL

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer