Column

Zware Kees: Geluidsfragment

Mijn tuin verzuipt langzaam door niet ophoudende regen. Ik verwarm mijzelf aan het houtkacheltje – de eerste keer dit jaar – en constateer dat de zomer voorbij is. En wát voor een zomer! De meeste zonne-uren sinds mensenheugenis. Maar liefst twee hittegolven en een uitzonderlijke droogte die de binnenvaart behoorlijk heeft gehinderd door lage waterstanden.

De zomergekte op het water is langzamerhand voorbij, de vaarwegen weer voor de beroepsvaart. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Geluidsfragment | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: Geluidsfragment

Mijn tuin verzuipt langzaam door niet ophoudende regen. Ik verwarm mijzelf aan het houtkacheltje – de eerste keer dit jaar – en constateer dat de zomer voorbij is. En wát voor een zomer! De meeste zonne-uren sinds mensenheugenis. Maar liefst twee hittegolven en een uitzonderlijke droogte die de binnenvaart behoorlijk heeft gehinderd door lage waterstanden.

De zomergekte op het water is langzamerhand voorbij, de vaarwegen weer voor de beroepsvaart. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer