Op zee

Zware Kees: Act of God

In spreidstand achter de kaartentafel vul ik het journaal in. Het is een druilige dag op de Middellandse Zee, ik ben net eerste stuurman geworden, mijn hele carrière nog voor me. Toen ik aanmonsterde, een maand geleden, keek die ouwe enigszins bedenkelijk bij het vernemen van mijn leeftijd.‘Drieëntwintig… en nú al eerste stuurman…’, mompelde hij, terwijl hij mij monsterde alsof ik zijn aanstaande schoonzoon zou worden.

De broodjes zijn tijdens de reis gaan schuiven als gevolg van een 'Act of God'.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Act of God | Schuttevaer.nl
Op zee

Zware Kees: Act of God

In spreidstand achter de kaartentafel vul ik het journaal in. Het is een druilige dag op de Middellandse Zee, ik ben net eerste stuurman geworden, mijn hele carrière nog voor me. Toen ik aanmonsterde, een maand geleden, keek die ouwe enigszins bedenkelijk bij het vernemen van mijn leeftijd.‘Drieëntwintig… en nú al eerste stuurman…’, mompelde hij, terwijl hij mij monsterde alsof ik zijn aanstaande schoonzoon zou worden.

De broodjes zijn tijdens de reis gaan schuiven als gevolg van een 'Act of God'.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer