wisseling van de wacht

Marleen Buitendijk stopt bij Koninklijke Binnenvaart Nederland

Marleen Buitendijk stopt 1 september dit jaar na een dienstverband van 11 jaar als beleidsadviseur bij Nautisch-Technisch & Infra bij Koninklijke Binnenvaart Nederland.

Marleen Buitendijk stopt als Beleidsadviseur infrastructuur Koninklijke Binnenvaart Nederland. (Foto KBN) ProMedia

Buitendijk studeerde voor docent binnenvaartkunde, maar begon haar carrière met een tienjarig bestaan als binnenvaartondernemer bij VOF Mirage. Vervolgens was ze 10 jaar docent binnenvaartkunde bij STC Group. Daarna maakte ze de overstap naar de voorloper van KBN, BLN-Schuttevaer.

Plaatsvervanger

‘Dank dat ik enige tijd met u mocht “opvaren”, het was een eer om uw belangen te mogen behartigen!’, schrijft ze in de KBN Nieuwsbrief aan de leden. Buitendijks opvolger is Geert Snoeij. Hij begint op 1 september en studeerde Watermanagement. Hij deed zijn stageonderzoek bij BLN-Schuttevaer.

Lees ook:

KBN bij NT TV over de schaarse vervoersruimte in de binnenvaart

KBN: schaarse scheepsruimte zeer zorgwekkend