72 meter

Tientallen biedingen op in beslag genomen Russisch superjacht

Bij de veiling van een 72 meter lang superjacht dat voorheen eigendom was van de gesanctioneerde Russische zakenman Dmitrij Pumpianski zijn 63 biedingen binnengekomen. Maar hoe hoog het hoogste bod is en wie er met het schip vandoor gaat, is nog niet bekend. Die informatie komt waarschijnlijk pas over enkele weken naar buiten.

Het superjacht Axioma. Foto Dunya

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tientallen biedingen op in beslag genomen Russisch superjacht | Schuttevaer.nl
72 meter

Tientallen biedingen op in beslag genomen Russisch superjacht

Bij de veiling van een 72 meter lang superjacht dat voorheen eigendom was van de gesanctioneerde Russische zakenman Dmitrij Pumpianski zijn 63 biedingen binnengekomen. Maar hoe hoog het hoogste bod is en wie er met het schip vandoor gaat, is nog niet bekend. Die informatie komt waarschijnlijk pas over enkele weken naar buiten.

Het superjacht Axioma. Foto Dunya

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer