SAIL HARLINGEN

Tall ships-bemanningen zijn opgetogen over verblijf Sail Harlingen

Daar zijn ze! Maanden al telt gemeente Harlingen de dagen af, als een kind dat uitziet naar zijn verjaardag. Wetend dat het wederkerend is, maar toch altijd spannend, vol ongeduld. Ze komen, de Tall Ships. We zien majestueuze rompen, sommigen wel 100 jaar oud, met imposante masten en tuigage glijden binnen voor een lang weekend feest.

Een vloot van 37 grote zeilschepen gaven acte de presence in Harlingen. Ze trokken naar schatting meer dan 300.000 bezoekers. De bemanningen waren opgetogen van het onthaal wat ze kregen, niet alleen van het publiek, maar ook van de organisatie, de horeca en alle inwoners. Het weer deed de rest. (Foto ANP)
Een vloot van 37 grote zeilschepen gaven acte de presence in Harlingen. Ze trokken naar schatting meer dan 300.000 bezoekers. De bemanningen waren opgetogen van het onthaal wat ze kregen, niet alleen van het publiek, maar ook van de organisatie, de horeca en alle inwoners. Het weer deed de rest. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer