Schipbreuk

Overlevende en twaalf doden na schipbreuk Zuid-Chinese Zee

Er is tot nu toe één overlevende van een schipbreuk in de Zuid-Chinese zee van afgelopen weekend. Ook zijn er twaalf levenloze lichamen van opvarenden gevonden. Toen het schip brak, konden drie mensen meteen in veiligheid worden gebracht. Er worden nu nog elf mensen vermist.

Schipbreuk in Zuid-Chinese Zee (Foto AP / ANP)
Schipbreuk in Zuid-Chinese Zee (Foto AP / ANP)FILE - In this image released by Hong Kong Government Flying Service, a helicopter with rescue crew members approaches a sinking ship in the South China Sea, 300 kilometers (186 miles) south of Hong Kong on July 2, 2022, as Typhoon Chaba was moving in the area. A fourth crew member has been rescued Monday, July 4, 2022 after the typhoon sunk the engineering vessel earlier this week, according to a Chinese state broadcaster. (Hong Kong Government Flying Service via AP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer