Bedreigingen

Rotterdamse politiek walgt van bedreigingen aan adres Oceanco

De bedreigingen die scheepsbouwer Oceanco heeft ontvangen in verband met het eventuele uit elkaar halen van De Hef in Rotterdam schieten de plaatselijke gemeenteraad in het verkeerde keelgat. Er zou sprake van zijn dat de bekende brug tijdelijk uit elkaar moest om een superjacht voor Jeff Bezos te laten passeren. Oceanco vroeg echter mede vanwege de bedreigingen geen vergunning aan voor deze actie.

De Hef in Rotterdam.(Foto iStock / Kievith)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rotterdamse politiek walgt van bedreigingen aan adres Oceanco | Schuttevaer.nl
Bedreigingen

Rotterdamse politiek walgt van bedreigingen aan adres Oceanco

De bedreigingen die scheepsbouwer Oceanco heeft ontvangen in verband met het eventuele uit elkaar halen van De Hef in Rotterdam schieten de plaatselijke gemeenteraad in het verkeerde keelgat. Er zou sprake van zijn dat de bekende brug tijdelijk uit elkaar moest om een superjacht voor Jeff Bezos te laten passeren. Oceanco vroeg echter mede vanwege de bedreigingen geen vergunning aan voor deze actie.

De Hef in Rotterdam.(Foto iStock / Kievith)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer