Vissers

Nog 10 bemanningsleden vast na poging van UK-146 om Ketelbrug te blokkeren

Van de 14 mensen die woensdag met de IJsselmeerkotter UK-146 de Ketelbrug op de A6 bij de Noordoostpolder wilden blokkeren zitten er nog 10 vast. Drie minderjarigen werden woensdagavond heengezonden en zitten in thuisdetentie. Zij mogen dus niet weg van huis. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. Een andere persoon is ook naar huis gestuurd en is geen verdachte meer.

De actie was van korte duur.
De actie was van korte duur.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nog 10 bemanningsleden vast na poging van UK-146 om Ketelbrug te blokkeren | Schuttevaer.nl
Vissers

Nog 10 bemanningsleden vast na poging van UK-146 om Ketelbrug te blokkeren

Van de 14 mensen die woensdag met de IJsselmeerkotter UK-146 de Ketelbrug op de A6 bij de Noordoostpolder wilden blokkeren zitten er nog 10 vast. Drie minderjarigen werden woensdagavond heengezonden en zitten in thuisdetentie. Zij mogen dus niet weg van huis. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. Een andere persoon is ook naar huis gestuurd en is geen verdachte meer.

De actie was van korte duur.
De actie was van korte duur.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer