Scheepsregister

Maritieme Autoriteit blijkt na zes jaar te duur

Er komt geen Maritieme Autoriteit om het Nederlandse scheepsregister te verbeteren. Volgens minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat zijn er teveel organisatorische en financiële consequenties mee gemoeid.

Een Maritieme Autoriteit is te duur, maar minister Mark Harbers erkent wel dat de dienstverlening van het Nederlandse scheepvaartregister moet verbeteren. (Foto Ministerie Infrastructuur en Waterstaat)
Een Maritieme Autoriteit is te duur, maar minister Mark Harbers erkent wel dat de dienstverlening van het Nederlandse scheepvaartregister moet verbeteren. (Foto Ministerie Infrastructuur en Waterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer