Hobby's

Zware Kees: Stremming

Nu ik meer gelegenheid en tijd heb, doordat ik niet meer actief deelneem aan de maritieme industrie… (hier word ik onderbroken door mijn eega die over mijn schouder meeleest. ‘Ook een ingewikkelde manier om te zeggen dat je met pensioen bent!’, zegt ze met een spottend lachje). 

De broedende zwaan op het nest.
De broedende zwaan op het nest.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Stremming | Schuttevaer.nl
Hobby's

Zware Kees: Stremming

Nu ik meer gelegenheid en tijd heb, doordat ik niet meer actief deelneem aan de maritieme industrie… (hier word ik onderbroken door mijn eega die over mijn schouder meeleest. ‘Ook een ingewikkelde manier om te zeggen dat je met pensioen bent!’, zegt ze met een spottend lachje). 

De broedende zwaan op het nest.
De broedende zwaan op het nest.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer