TankTerminals

Maritime Innovation Platform Award kanshebber #12: Vessel Clearing Tool

Een van de hoogtepunten op het Maritime Innovation Platform op 9 juni aanstaande in Dordrecht, is de uitreiking van de Maritime Innovation Platform Award. Via een pitch zullen de genomineerden de aanwezigen proberen te overtuigen van het belang van hun innovatie. Een vakjury heeft drie innovaties genomineerd, maar een vierde genomineerde wordt gekozen door u, het publiek. De kanshebbers worden de komende tijd aan u voorgesteld. Vandaag: Vessel Clearing Tool van Insights Global en TankTerminals.com.

Door de Vessel Clearing Tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden.
Door de Vessel Clearing Tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden.

Tijd is van essentieel belang wanneer een schip moet worden gecleared. Uit onderzoek blijkt dat klanten hebben aangegeven de clearance informatie binnen 30 minuten nodig te hebben. In deze tijden van digitale transformatie is het belangrijk om up to date te zijn met de laatste en nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Insights Global en TankTerminals.com zijn bekende voorlopers hierin en hebben hiervoor een tool ontwikkeld. De volledig geautomatiseerde Vessel Clearing Tool.

Door de tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden. Door de VCT te gebruiken worden menselijke fouten uitgesloten, is de terminalinformatie altijd up to date en compatibel met elk document om zo optimalisatie te garanderen en foutmarges en mogelijke grote veiligheidsincidenten te elimineren.

Veiligheid

De beslissing om een ​​schip al dan niet te charteren is sterk afhankelijk van de compatibiliteit tussen schip en terminal. Voor handelaren is de snelheid waarmee ze feedback ontvangen van invloed op hun beslissing om een ​​deal te sluiten of te verlaten. Maar als operator weet je dat er meer op het spel staat. Zoals het potentieel voor mogelijke ernstige veiligheidsincidenten.

Maritime Innovation Platform

Op het Maritime Innovation Platform, dat donderdag 9 juni plaatsheeft in het Energiehuis in Dordrecht, komen honderden professionals uit de maritieme sector samen. Maritime Innovation Platform 2022 verbindt de maakindustrie met afnemers: reders, schippers, binnenvaartondernemers, verladers, bevrachters, havens en terminals. Gesproken wordt er over: autonoom varen, predictive maintenance en de nieuwe brandstoffen. Wilt u gratis naar dit event en bent u Schuttevaer-abonnee? Klik hier.

Vanaf 17 mei kan er gestemd worden via Schuttevaer.nl en de website van Maritime Innovation Platform.

Lees ook:

PJK heet voortaan Insights Global

Ernstige vertragingen in Britse deepsea-havens

Maritime Innovation Platform Award kanshebber #12: Vessel Clearing Tool | Schuttevaer.nl
TankTerminals

Maritime Innovation Platform Award kanshebber #12: Vessel Clearing Tool

Een van de hoogtepunten op het Maritime Innovation Platform op 9 juni aanstaande in Dordrecht, is de uitreiking van de Maritime Innovation Platform Award. Via een pitch zullen de genomineerden de aanwezigen proberen te overtuigen van het belang van hun innovatie. Een vakjury heeft drie innovaties genomineerd, maar een vierde genomineerde wordt gekozen door u, het publiek. De kanshebbers worden de komende tijd aan u voorgesteld. Vandaag: Vessel Clearing Tool van Insights Global en TankTerminals.com.

Door de Vessel Clearing Tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden.
Door de Vessel Clearing Tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden.

Tijd is van essentieel belang wanneer een schip moet worden gecleared. Uit onderzoek blijkt dat klanten hebben aangegeven de clearance informatie binnen 30 minuten nodig te hebben. In deze tijden van digitale transformatie is het belangrijk om up to date te zijn met de laatste en nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Insights Global en TankTerminals.com zijn bekende voorlopers hierin en hebben hiervoor een tool ontwikkeld. De volledig geautomatiseerde Vessel Clearing Tool.

Door de tool te implementeren, hoeven tijdrovende handmatige inklaringsprocessen niet meer verricht te worden. Door de VCT te gebruiken worden menselijke fouten uitgesloten, is de terminalinformatie altijd up to date en compatibel met elk document om zo optimalisatie te garanderen en foutmarges en mogelijke grote veiligheidsincidenten te elimineren.

Veiligheid

De beslissing om een ​​schip al dan niet te charteren is sterk afhankelijk van de compatibiliteit tussen schip en terminal. Voor handelaren is de snelheid waarmee ze feedback ontvangen van invloed op hun beslissing om een ​​deal te sluiten of te verlaten. Maar als operator weet je dat er meer op het spel staat. Zoals het potentieel voor mogelijke ernstige veiligheidsincidenten.

Maritime Innovation Platform

Op het Maritime Innovation Platform, dat donderdag 9 juni plaatsheeft in het Energiehuis in Dordrecht, komen honderden professionals uit de maritieme sector samen. Maritime Innovation Platform 2022 verbindt de maakindustrie met afnemers: reders, schippers, binnenvaartondernemers, verladers, bevrachters, havens en terminals. Gesproken wordt er over: autonoom varen, predictive maintenance en de nieuwe brandstoffen. Wilt u gratis naar dit event en bent u Schuttevaer-abonnee? Klik hier.

Vanaf 17 mei kan er gestemd worden via Schuttevaer.nl en de website van Maritime Innovation Platform.

Lees ook:

PJK heet voortaan Insights Global

Ernstige vertragingen in Britse deepsea-havens