Column

Overal waar u vaart: Een mooie dag

Als ik deze column schrijf schijnt de zon en is het de eerste dag van het jaar boven de 20 graden, dat stemt blij.  Ook positief is dat Koninklijke BLN-Schuttevaer sinds 7 april met het CBRB gefuseerd is tot Koninklijke Binnenvaart Nederland. Bouwen aan een nieuwe organisatie geeft hernieuwde energie. Een mooie dag als deze vraagt om een positieve column.

Marleen Buitendijk. (Foto KBN)
Marleen Buitendijk. (Foto KBN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Een mooie dag | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: Een mooie dag

Als ik deze column schrijf schijnt de zon en is het de eerste dag van het jaar boven de 20 graden, dat stemt blij.  Ook positief is dat Koninklijke BLN-Schuttevaer sinds 7 april met het CBRB gefuseerd is tot Koninklijke Binnenvaart Nederland. Bouwen aan een nieuwe organisatie geeft hernieuwde energie. Een mooie dag als deze vraagt om een positieve column.

Marleen Buitendijk. (Foto KBN)
Marleen Buitendijk. (Foto KBN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer