Criminaliteit

Auto van schipper gestript in overnachtingshaven Haaften

De auto van schipper Hendrik Verweij van de Audrey is in de nacht van zondag 10 op maandag 11 april in Haaften gestript van drie deuren en de motorkap. ‘Normaal zie ik wit als ik richting mijn auto vaar, maar nu zag ik alleen maar zwart’, vertelt de schipper.

De gestripte auto van schipper Verweij. (Foto Politie)
De gestripte auto van schipper Verweij. (Foto Politie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Auto van schipper gestript in overnachtingshaven Haaften | Schuttevaer.nl
Criminaliteit

Auto van schipper gestript in overnachtingshaven Haaften

De auto van schipper Hendrik Verweij van de Audrey is in de nacht van zondag 10 op maandag 11 april in Haaften gestript van drie deuren en de motorkap. ‘Normaal zie ik wit als ik richting mijn auto vaar, maar nu zag ik alleen maar zwart’, vertelt de schipper.

De gestripte auto van schipper Verweij. (Foto Politie)
De gestripte auto van schipper Verweij. (Foto Politie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer