Geruisloos

Column BLN-Schuttevaer: Showtime

Dat scheepvaart boeiend is, hoef ik de meesten van u niet te vertellen. Mensen die er minder mee zijn behept, denken bij het woord binnenvaart eerder aan ‘Rijnaken’ en ‘boten’ die zich binnen de landsgrenzen bewegen. Je merkt dan hoe de kennis van het begrip binnenvaart slechts een zeer bescheiden deel uitmaakt van het collectieve geheugen.

Jean Pierre Dubbelman. (Foto BLN)
Jean Pierre Dubbelman. (Foto BLN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Column BLN-Schuttevaer: Showtime | Schuttevaer.nl
Geruisloos

Column BLN-Schuttevaer: Showtime

Dat scheepvaart boeiend is, hoef ik de meesten van u niet te vertellen. Mensen die er minder mee zijn behept, denken bij het woord binnenvaart eerder aan ‘Rijnaken’ en ‘boten’ die zich binnen de landsgrenzen bewegen. Je merkt dan hoe de kennis van het begrip binnenvaart slechts een zeer bescheiden deel uitmaakt van het collectieve geheugen.

Jean Pierre Dubbelman. (Foto BLN)
Jean Pierre Dubbelman. (Foto BLN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer