Aanbevelingen

Bruggen blokkeren schone toekomst Zuid-Holland

Andere keuzes voor slechts een handvol bruggen in de provincie Zuid-Holland zou de binnenvaart al enorm vooruit kunnen helpen. Dat beeld komt naar voren uit de beleidsvisie ‘Groener door het Groene Hart’, die Schuttevaer-afdeling Rijnstreek zaterdag 26 maart presenteerde op de jaarvergadering in Alphen aan den Rijn.

Gedeputeerde Jeannette Baljeu heeft zojuist de zaal toegesproken. Ze is blij met de beleidsvisie van Schuttevaer en belooft afdelingsvoorzitter Henk van Laar (rechts) dat de provincie er ook nog formeel op zal reageren. (Foto Patrick Naaraat)
Gedeputeerde Jeannette Baljeu heeft zojuist de zaal toegesproken. Ze is blij met de beleidsvisie van Schuttevaer en belooft afdelingsvoorzitter Henk van Laar (rechts) dat de provincie er ook nog formeel op zal reageren. (Foto Patrick Naaraat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bruggen blokkeren schone toekomst Zuid-Holland | Schuttevaer.nl
Aanbevelingen

Bruggen blokkeren schone toekomst Zuid-Holland

Andere keuzes voor slechts een handvol bruggen in de provincie Zuid-Holland zou de binnenvaart al enorm vooruit kunnen helpen. Dat beeld komt naar voren uit de beleidsvisie ‘Groener door het Groene Hart’, die Schuttevaer-afdeling Rijnstreek zaterdag 26 maart presenteerde op de jaarvergadering in Alphen aan den Rijn.

Gedeputeerde Jeannette Baljeu heeft zojuist de zaal toegesproken. Ze is blij met de beleidsvisie van Schuttevaer en belooft afdelingsvoorzitter Henk van Laar (rechts) dat de provincie er ook nog formeel op zal reageren. (Foto Patrick Naaraat)
Gedeputeerde Jeannette Baljeu heeft zojuist de zaal toegesproken. Ze is blij met de beleidsvisie van Schuttevaer en belooft afdelingsvoorzitter Henk van Laar (rechts) dat de provincie er ook nog formeel op zal reageren. (Foto Patrick Naaraat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer