Gezocht

Nomineer voor het innovatiepitchpodium op Maritime Innovation Platform

Heeft u een nieuw product of een dienst die op een innovatieve manier bijdraagt aan de maritieme sector? Nomineer u voor het innovatiepitchpodium op Maritime Innovation Platform en krijg de kans uw innovatie te pitchen voor een publiek van maritieme professionals. Daarbij kunt u ook de eerste winnaar worden van de Maritime Innovation Platform award!

Innovaties gezocht.
Innovaties gezocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nomineer voor het innovatiepitchpodium op Maritime Innovation Platform | Schuttevaer.nl
Gezocht

Nomineer voor het innovatiepitchpodium op Maritime Innovation Platform

Heeft u een nieuw product of een dienst die op een innovatieve manier bijdraagt aan de maritieme sector? Nomineer u voor het innovatiepitchpodium op Maritime Innovation Platform en krijg de kans uw innovatie te pitchen voor een publiek van maritieme professionals. Daarbij kunt u ook de eerste winnaar worden van de Maritime Innovation Platform award!

Innovaties gezocht.
Innovaties gezocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer