Sovereign heeft sleepverbinding met de Julietta D

Het is de Boskalis-sleper Sovereign gelukt een sleepverbinding te maken met de stuurloze Julietta D, meldt de Kustwacht. Daarvoor werden onder meer vier bergers per helikopter aan boord gebracht van de driftende Maltese bulkcarrier. Ook de Multratug 18 heeft een sleepverbinding tot stand gebracht met de Julietta D. (Wilt u dit zonder abonnement lezen? Klik hier voor de pdf-versie)

Hier lag het schip nog stuurloos op zee. (Foto KNRM)
Hier lag het schip nog stuurloos op zee. (Foto KNRM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Sovereign heeft sleepverbinding met de Julietta D | Schuttevaer.nl

Sovereign heeft sleepverbinding met de Julietta D

Het is de Boskalis-sleper Sovereign gelukt een sleepverbinding te maken met de stuurloze Julietta D, meldt de Kustwacht. Daarvoor werden onder meer vier bergers per helikopter aan boord gebracht van de driftende Maltese bulkcarrier. Ook de Multratug 18 heeft een sleepverbinding tot stand gebracht met de Julietta D. (Wilt u dit zonder abonnement lezen? Klik hier voor de pdf-versie)

Hier lag het schip nog stuurloos op zee. (Foto KNRM)
Hier lag het schip nog stuurloos op zee. (Foto KNRM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer