Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Bemanning en olie Ocean Pride gezocht

Lyon

Interpol heeft zich geschaard bij de autoriteiten die zoeken naar de complete bemanning van de Maleisische tanker Ocean Pride. De 12 mannen worden ervan verdacht bijna 1,8 miljoen liter olie ter waarde van 1,2 miljoen dollar te hebben gestolen.

1 / 1
De Ocean Pride.

De Ocean Pride.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties (1)
  • Ed Landsmeer

    Vergissen jullie je niet met een nul? Althans het schip moet groter zijn dan 1.800 ton en moet het over veel meer geld gaan. De risico’s zijn ook enorm en vermoed dat hier toch slachtoffers zijn gevallen onder de bemanning op de een of andere manier.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook