Zero Emission Services schaalt flink op  

Zero Emission Services (ZES), ontwikkelaar en exploitant van ZESpack energiecontainers voor de binnenvaart, schaalt haar activiteiten flink op. Met verschillende partijen wordt momenteel gesproken over plaatsing van ZESpacks op acht binnenvaartschepen met bijbehorende laadstations.

CEO Willem Dedden van ZeroEmission Services (ZES). 'We hebben nu volledig inzicht in het energieverbruik op elk moment tijdens de vaart. Inclusief het effect van wind, stroom, vaarsnelheid en belading op het energieverbruik.' (Foto ZES)
CEO Willem Dedden van ZeroEmission Services (ZES). 'We hebben nu volledig inzicht in het energieverbruik op elk moment tijdens de vaart. Inclusief het effect van wind, stroom, vaarsnelheid en belading op het energieverbruik.' (Foto ZES)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer