De wereld op z’n kop: download hier gratis de kerstglossy van Schuttevaer

Vervelend deze lockdown! Om deze donkere dagen toch wat kleur te geven, heeft de redactie van Schuttevaer een heuse kerstglossy gemaakt! En dit 76-pagina dikke tijdschrift is voor iedereen gratis te lezen. Klik op deze link. En u krijgt direct per e-mail het magazine als pdf toegestuurd. Wilt u tijdens de lockdown tegen een zeer…

Vervelend deze lockdown! Om deze donkere dagen toch wat kleur te geven, heeft de redactie van Schuttevaer een heuse kerstglossy gemaakt! En dit 76-pagina dikke tijdschrift is voor iedereen gratis te lezen. Klik op deze link.

En u krijgt direct per e-mail het magazine als pdf toegestuurd. Wilt u tijdens de lockdown tegen een zeer scherp tarief alles op Schuttevaer.nl kunnen lezen? Klik dan hier voor ons lockdown-abonnement.