Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CCR dringt alcoholgebruik aan boord verder terug

STRAATSBURG

De Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) heeft de grenswaarde voor het alcoholgehalte in het bloed uitgebreid tot alle dienstdoende leden van de minimumbemanning. De wijziging is niet van toepassing op leden van de minimumbemanning tijdens hun rusttijd.

1 / 1
De grenswaardes voor het alcoholgehalte in het bloed worden uitgebreid tot alle dienstdoende leden van de minimumbemanning en niet alleen voor de schipper en de andere bemanningsleden die tijdelijk zelfstandig de koers en de snelheid van het schip bepalen. (Foto via Pixabay)

De grenswaardes voor het alcoholgehalte in het bloed worden uitgebreid tot alle dienstdoende leden van de minimumbemanning en niet alleen voor de schipper en de andere bemanningsleden die tijdelijk zelfstandig de koers en de snelheid van het schip bepalen. (Foto via Pixabay)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Oef, dacht ik even dat er ligplaatsen voor beroepsgoederenvervoer zou komen. Gelukkig had onze chauvinisme begrote CCR man de belangen van de passagiers vaart voor ogen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook