Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Mourik-Dynniq rondt werkzaamheden Sluis Heel af

Heel

De onderhoudswerkzaamheden aan Sluis Heel zijn 17 december afgerond. Sinds mei was aannemer Mourik-Dynniq bezig met het renoveren van de nivelleersystemen.

1 / 1
Sluis Heel vanuit de lucht. (Foto Rijkswaterstaat)

Sluis Heel vanuit de lucht. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties (1)
  • G.C. de Bruijn

    Ik ken sluis Panheel nog uit 1964 tot ca. 1968 (m.t.s. Vaals l.57 m. bij 7,12 br. en d.2,30). Toen nauwelijks problemen met de sluis op ons regelmatige ( 4 of 5 partijtjes) traject R’dam – BP Weurt, Venlo (in stadshaven in zgn. tankzolderbakjes) en BP Weert (nabij IJzeren Man) en rond in Budel (acheruit erin en wel diverse keren meegemaakt dat de stuw in Linne er ook uitlag. Met een Werkspoor TMS 602 (?) van 400 PS een aantal malen diverse BP kempenaars met 240/250 PS Bolnessen op de stuw voorgespannen. Interessant en spannend voor een broekie maar erg leerzaam voor mij tot nu Febr. 2020. Fijne dagen voor een ieder die ze ook nog thuis kunnen doorbrengen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook