Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Fusie inlandterminals BCTN en MCS in de maak

Drachten

Het moederbedrijf van inlandterminal operator BCTN heeft Multimodel Container Services Beheer (MCS) overgenomen. Het Britse Infracapital wil de twee logistieke bedrijven samenvoegen, zo bevestigen de Britten. Deze zomer nam Infracapital BCTN over van Alinda. Door de fusie tussen BCTN en MCS ontstaat er een containerlogistiek-bedrijf dat verspreid over Nederland zo’n tien inland-terminals heeft. Het combinatiebedrijf is daarmee in een klap een van de grootse spelers in de binnenvaart.

1 / 1
MCS overgenomen en fuseert met BCTN. (Foto MCS)

MCS overgenomen en fuseert met BCTN. (Foto MCS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook