Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Boskalis heroverweegt plotsklaps belang in sleepbedrijf Smit Lamnalco

Papendrecht

Boskalis overweegt een herziening van zijn positie als aandeelhouder in de strategische joint venture Smit Lamnalco. Boskalis heeft sinds 1964 een belang van 50% in Smit Lamnalco en de overige aandelen zijn in handen van The Rezayat Group. Ook dit bedrijf heroverweegt haar positie in Smit Lamnalco. Dat blijkt uit een net verstuurd persbericht. Boskalis wil geen toelichting geven over deze stap. Wel staat er in het bericht dat het een verplichte melding is in het kader van de European Market Abuse Regulation.

1 / 1
Boskalis Smit Lamanco

Boskalis Smit Lamanco

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook