Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Stel uw vraag aan Nancy Scheijven, directeur scheepvaartverkeer Rijkswaterstaat

Rotterdam

Schippers hebben vrijwel dagelijks te maken met Rijkswaterstaat. Soms rechtstreeks via de bediening van een brug of sluis, soms via een onverwachte stremming. Nancy Scheijven is al ruim vier jaar directeur Scheepvaartverkeer en Watermanagement. Scheijven is daarmee verantwoordelijk voor veel zaken die schippers raken. Woensdag 8 december interviewt Schuttevaer Nancy Scheijven. Heeft u een vraag…

1 / 1
Nancy Scheijven, directeur scheepvaartverkeer en watermanagement Rijkswaterstaat

Nancy Scheijven, directeur scheepvaartverkeer en watermanagement Rijkswaterstaat

Schippers hebben vrijwel dagelijks te maken met Rijkswaterstaat. Soms rechtstreeks via de bediening van een brug of sluis, soms via een onverwachte stremming. Nancy Scheijven is al ruim vier jaar directeur Scheepvaartverkeer en Watermanagement. Scheijven is daarmee verantwoordelijk voor veel zaken die schippers raken. Woensdag 8 december interviewt Schuttevaer Nancy Scheijven. Heeft u een vraag voor haar? Dan kunt u deze mailen naar mij  De vragen, indien van toepassing, worden dan gesteld tijdens het interview.

Stuur uw vraag naar: rene.quist@promedia.nl of app naar 06-14051010 (Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook