Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Coronauitbraak in Chinese haven Dalian

DALIAN

Vanwege een nieuwe uitbraak van de Deltavariant gaat de haven van het Chinese Dalian gedeeltelijk in lockdown. Inmiddels hebben de autoriteiten aangekondigd de verkoop van geïmporteerd diepgevroren voedsel te verbieden.

1 / 1
De corona-lockdowns in China zorgen voor aanzienlijke verstoringen in de logistiek. De wereldwijde aanvoerproblemen leidden onder meer tot een spectaculaire stijging van de vrachtprijzen in het containervervoer.  (Foto Maersk)

De corona-lockdowns in China zorgen voor aanzienlijke verstoringen in de logistiek. De wereldwijde aanvoerproblemen leidden onder meer tot een spectaculaire stijging van de vrachtprijzen in het containervervoer. (Foto Maersk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook