Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zware Kees: Blokcoëfficiënt

ROTTERDAM

Aan boord van ‘mijn schip met trainingsfaciliteiten’ kijkt een zestal verwachtingsvolle gezichten mij aan. Gisteren liet ik mij een beetje boos uit tegen één van onze stagiairs toen hij niet wist wat het blokcoëfficiënt van een schip is. ‘Heb je dat niet geleerd op school?’, zei ik iets te scherp.

1 / 1
De African Provider, hier gefotografeerd in Shanghai, is een voorbeeld van een schip met een uitzonderlijk groot Cb.

De African Provider, hier gefotografeerd in Shanghai, is een voorbeeld van een schip met een uitzonderlijk groot Cb.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook