Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rijkswaterstaat doet proef met betere berichtgeving tijdens stremming

MAASTRICHT

Rijkswaterstaat gaat samen met brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaer in Zuid-Nederland een proef doen met verbeterde berichtgeving tijdens stremmingen. Bij dit experiment krijgt het eerste BAS-bericht na een onverwachte stremming binnen twee uur een vervolg. Zo moeten vaarweggebruikers beter op de hoogte worden gehouden.

1 / 1
Storingsmonteur aan het werk. (Foto Rijkswaterstaat)

Storingsmonteur aan het werk. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties (1)
 • Seuter

  Tja, een
  1. proef
  en
  2. evalueren
  en
  3. volgend voorjaar pas beginnen.
  Waarom kan daar vanavond niet mee begonnen worden? Een proef om wat extra berichtjes de wereld in te sturen? Er wordt veel te moeilijk gedaan. Pak ‘m beet en gaan met die berichten. Wat een onzinnig geleuter allemaal. Alsof er 40 man voor aangenomen moet worden en er een nieuw datacenter voor opgericht moet worden.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook