Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Cruisetoerisme Curaçao trekt weer aan

Willemstad

Curaçao rekent deze maand op de komst van 37 cruiseschepen. Ook voor december wordt dit aantal verwacht. In beide maanden zullen deze schepen 40.000 passagiers vervoeren. Daarmee lijken de grote cruisemaatschappijen het eiland sinds het uitbreken van de Coronacrisis weer te herontdekken.

1 / 1
Grote cruisemaatschappijen lijken het eiland sinds het uitbreken van de Coronacrisis weer te herontdekken. (Foto CC)

Grote cruisemaatschappijen lijken het eiland sinds het uitbreken van de Coronacrisis weer te herontdekken. (Foto CC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Armand Snijders)

Reacties (1)
  • johnsmit

    100 schepen voor anker voor de kust van Curacao en nog nooit gezien die 100 schepen hier en het is niet mogelijk water erg diep voor de kust van Curacao en fyi er hebben wel cruise schepen op de jeties van de refinery gelegen en voor de kust gedreven om te bevooraden in de corona tijd/groet John Smit Curacao.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook