Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

ABC presenteert futuristische multi fuel ‘Evolve’ op Europort

ROTTERDAM

Motorenfabrikant ABC uit Gent heeft op de Europort-beurs in de Rotterdamse Ahoyhallen het prototype van de ‘Evolve’ gepresenteerd. De scheepsmotor is volgens ABC toekomstbestendig en geschikt voor toekomstige groene brandstoffen.

1 / 1
De in een omkasting geplaatste ABC 4EL23 Evolve trok veel bekijks op de Europort-beurs. Boven de Evolve hangt het in een bijpassende omkasting verstopte emissie-systeem dat ABC-dochter en turbobouwer KBB met een partner ontwikkelde. (Foto’s Hans Heynen)

De in een omkasting geplaatste ABC 4EL23 Evolve trok veel bekijks op de Europort-beurs. Boven de Evolve hangt het in een bijpassende omkasting verstopte emissie-systeem dat ABC-dochter en turbobouwer KBB met een partner ontwikkelde. (Foto’s Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Hans Heynen)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook