Damen is grote winnaar bij Maritime Awards 2021

Damen Shipyards heeft de belangrijke KNVTS Schip van het jaar-prijs gewonnen voor zijn elektrische veerboot Bryggen voor Arriva in Kopenhagen. De prijs werd uitgereikt op 1 november tijdens het Maritime Awards Gala in De Doelen in Rotterdam.

V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo
V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Damen is grote winnaar bij Maritime Awards 2021 | Schuttevaer.nl

Damen is grote winnaar bij Maritime Awards 2021

Damen Shipyards heeft de belangrijke KNVTS Schip van het jaar-prijs gewonnen voor zijn elektrische veerboot Bryggen voor Arriva in Kopenhagen. De prijs werd uitgereikt op 1 november tijdens het Maritime Awards Gala in De Doelen in Rotterdam.

V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo
V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer