Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Damen is grote winnaar bij Maritime Awards 2021

ROTTERDAM

Damen Shipyards heeft de belangrijke KNVTS Schip van het jaar-prijs gewonnen voor zijn elektrische veerboot Bryggen voor Arriva in Kopenhagen. De prijs werd uitgereikt op 1 november tijdens het Maritime Awards Gala in De Doelen in Rotterdam.

1 / 2
V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo

V.l.n.r: Mees van Wijngaarden (KNVTS), Annemarie Labee (NMT), Erik Klok (Goeree Lighthouse), Bas Ort (NMT), Rob Verkerk (Nederland Martiem Land) en Henk Volmerink (Theunissen Technical Trading). Foto Frank de Roo

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook