Wie koopt de Nederlandse superjachten?

Corona trof vrijwel de gehele scheepsbouwsector in Nederland. De bouw van superjachten ontsprong de dans en groeide gewoon gestaag door. ‘Er is een enorme boom in deze sector’. Maar welke miljardairs kopen deze superjachten? En waarom groeide de sector zo hard? Deze vragen en meer worden beantwoord in de nieuwe special. Schuttevaer dook in de wereld van het superjacht en wij maakten de special Jachtbouw. Deze is gratis te downloaden als u abonnee wordt van onze nieuwsbrief.

De Sea Eagle II van Royal Huisman was een van de opvallendste superjacht-projecten van het jaar 2021. (Foto Royal Huisman)
De Sea Eagle II van Royal Huisman was een van de opvallendste superjacht-projecten van het jaar 2021. (Foto Royal Huisman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer