Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Wie koopt de Nederlandse superjachten?

ROTTERDAM

Corona trof vrijwel de gehele scheepsbouwsector in Nederland. De bouw van superjachten ontsprong de dans en groeide gewoon gestaag door. ‘Er is een enorme boom in deze sector’. Maar welke miljardairs kopen deze superjachten? En waarom groeide de sector zo hard? Deze vragen en meer worden beantwoord in de nieuwe special. Schuttevaer dook in de wereld van het superjacht en wij maakten de special Jachtbouw. Deze is gratis te downloaden als u abonnee wordt van onze nieuwsbrief.

1 / 1
De Sea Eagle II van Royal Huisman was een van de opvallendste superjacht-projecten van het jaar 2021. (Foto Royal Huisman)

De Sea Eagle II van Royal Huisman was een van de opvallendste superjacht-projecten van het jaar 2021. (Foto Royal Huisman)

De markt zelf ziet ook in de toekomst geen tekenen van verzwakking. We spreken scheepswerven die deel uitmaken van de Holland Yachting Group, brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) en andere Nederlands jachtwerven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(REDACTIE)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook