Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Maas Midden-Limburg gestremd na aanvaring binnenvaartschepen

Beesel

Door een aanvaring tussen twee binnenvaartschepen is de Maas ter hoogte van Kessel voor alle scheepvaartverkeer gestremd. Volgens een woordvoerster van Rijkswaterstaat zijn direct na de aanvaring de sluizen van Roermond, Heel en Belfeld gestremd.

1 / 1
Door een aanvaring tussen twee binnenvaartschepen is de Maas ter hoogte van Kessel voor alle scheepvaartverkeer gestremd.  Foto Keistad Nieuws

Door een aanvaring tussen twee binnenvaartschepen is de Maas ter hoogte van Kessel voor alle scheepvaartverkeer gestremd. Foto Keistad Nieuws

Het ongeval gebeurde door nog onbekende oorzaak rond 20.30 uur ter hoogte van het veerpont tussen Kessel en Beesel, waar twee binnenvaartschepen met elkaar in aanvaring kwamen. Niemand raakte gewond. Volgens Rijkswaterstaat is er geen lekkage ontstaan. De Inspectie Leefomgeving en Transport en de brandweer bekijken de impact van de aanvaring, aldus een woordvoerster.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Rene Quist/ANP)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook