Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Amsterdam trekt korting langliggers in

AMSTERDAM

Schippers die een jaarabonnement hebben voor een ligplaats in de havens van Amsterdam krijgen vanaf volgend jaar de maken met een fikse prijsverhoging. De korting van 22,5% die ze nu krijgen wordt afgebouwd. Het jaarabonnement komt vanaf 2023 te vervallen.

1 / 1
Woonschepen in de Amsterdamse Houthavens. (Foto ANP)

Woonschepen in de Amsterdamse Houthavens. (Foto ANP)

‘Dit treft vooral oud-schippers die hier soms al 30 jaar liggen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties (1)
  • elzinga

    hilarisch, de drogredenen vliegen je om de oren. typisch bedacht door mensen die de hele haven niet kennen. door de maatregelen komt er geen plek bij en gaar niks af. daar waar de oude schepen liggen komen geen actieve schepen. een werkhaven ? werken is in amsterdam meer uitzondering. kortom een ordinaire prijsverhoging. wat een land.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook