Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Green Award-korting op Bridgescout

Rotterdam

Sensor Maritime, het bedrijf achter de Bridgescout, is ‘incentive provider’ geworden van Green Award Binnenvaart. Dit houdt in dat binnenvaartschepen met een Green Award korting krijgen wanneer ze producten van Sensor Maritime kopen.

1 / 1
Anouk van de Pol is Team Lead bij Sensor Maritime. (Foto Green Award)

Anouk van de Pol is Team Lead bij Sensor Maritime. (Foto Green Award)

De Bridgescout is het bekendste product van Sensor Maritime. Het is een brughoogtedetectiesysteem voor de binnenvaart. Bridgescout is ontwikkeld om het aantal brugaanvaringen en het risico op aanvaringen te verminderen door proactief te waarschuwen bij het naderen van een kritiek moment tussen stuurhut en brug. Op de aanschaf van de Bridgescout krijgen ondernemers met een Green Award 10% korting. Ook is er 10% korting op de Thermoview Marine. Die zorgt permanent voor hotspotdetectie van bijvoorbeeld (elektro) motoren, accupakketten en aslagers. Thermoview Marine controleert kritieke apparatuur aan boord 24/7 en helpt zo onder meer brand in de machinekamer te voorkomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook