Actrice Barbara Wussow doopt trainingsschip DGzRS

Actrice Barbara Wussow, die al vele jaren speelt in de ZDF tv-serie Traumschiff heeft onlangs het nieuwe trainingsschip van het Deutsche Gesellschaft zur Rettung Schiffbrüchiger (DGzRS) gedoopt.

Nadat de (zwaaiende) actrice Barbara Wussow uit de ZDF-serie Traumschiff het nieuwe trainingsschip Carlo Schneider had gedoopt werd een rondje gevaren. Op de achtergrond schepen die deelnamen aan de meerdaagse reddingsoefening SAREx Neustadt 21. (Foto Die Seenotretter – DGzRS, Jörg Sarbach)
Nadat de (zwaaiende) actrice Barbara Wussow uit de ZDF-serie Traumschiff het nieuwe trainingsschip Carlo Schneider had gedoopt werd een rondje gevaren. Op de achtergrond schepen die deelnamen aan de meerdaagse reddingsoefening SAREx Neustadt 21. (Foto Die Seenotretter – DGzRS, Jörg Sarbach)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer