Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Pech achtervolgt zeilexpeditie Antwerpse studenten

Antwerpen

Zeven studenten van de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen keren dit weekend terug na een drieweekse zeilreis. Zes studenten waren al eerder noodgedwongen met de trein teruggekeerd, na door pech te zijn achtervolgd.

1 / 1
De Rupel vertrekt uit Den Helder. (Foto Antwerp Student Fleet)

De Rupel vertrekt uit Den Helder. (Foto Antwerp Student Fleet)

De 13 studenten vertrokken met de zeezeilschepen Patricia en Rupel op 12 september vanuit Antwerpen voor een drieweekse zeilreis georganiseerd door Antwerp Student Fleet. Na een stop in Den Helder, waar onder meer het Marinemuseum en de onderzeeboot Tonijn werden bezocht, voeren de studenten door naar Helgoland, een eiland voor de monding van de Elbe.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook