Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Opnieuw vergaat een kotter in monding van de Elbe

SCHARHÖRN

Voor de tweede keer binnen enkele dagen is in de monding van de Elbe een vissersschip gezonken. Vrijdagavond 17 september raakte de garnalenkotter Freya in brand en zonk korte tijd later. Dinsdag kapseisde de kotter Ramona bij Scharhörn. De bemanningen werden gered.

1 / 1
Kort voor het zinken werd de kotter gefotografeerd vanaf de brug van de reddinboot Anneliese Kramer van het DGzRS station Cuxhaven. Op de achtergrond de reddingboot Sylt. (Foto Die Seenotretter-DGzRS)

Kort voor het zinken werd de kotter gefotografeerd vanaf de brug van de reddinboot Anneliese Kramer van het DGzRS station Cuxhaven. Op de achtergrond de reddingboot Sylt. (Foto Die Seenotretter-DGzRS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook