Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schuttevaer.nl heeft nieuw abonneesysteem

Rotterdam

Schuttevaer stapt vandaag over naar een nieuwe abonneeportal. Als abonnee ontvangt u nieuwe inloggegevens per e-mail waarmee u onbeperkt alle artikelen kunt blijven lezen.

1 / 1
delftse-poort-rotterdam-uitsnede

delftse-poort-rotterdam-uitsnede

Met deze nieuwe inlognaam (uw e-maildres) en het nieuwe wachtwoord kunt u inloggen op www.schuttevaer.nl en in de abonneeportal. In de abonneeportal (https://my.promedia.nl/ kunt u al uw abonneegegevens inzien en beheren. Daarnaast kunt u ook uw wachtwoord wijzigen in de portal.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over Schuttevaer, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice. Wij helpen u graag. U kunt ook bellen: https://www.promedia.nl/contact/

Reacties (2)
 • Receptie

  We zijn er zo lang mee aan het prutsen geweest dat ik serieus overwogen heb om het abonnement op te zeggen.
  Als het zo moet…

 • Seuter

  Had misschien wel handig geweest om de e-mail te sturen voordat ik een half uur ging tobben om in te loggen, en niet de mensen eerst laten tobben waarom inloggen niet lukt, en daarna op de website dit stukje te lezen. De e-mail heb ik nog steeds niet. Die had m.i. ook een dag eerder verstuurd kunnen worden.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook