Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ruim 130 exposanten klaar voor STL Kalkar

Kalkar

Ruim 130 exposanten hebben dit jaar ingeschreven voor de tweedaagse binnenvaartbeurs Shipping Technics Logistics (STL) op 21 en 22 september in Kalkar. Van hen is het gros, circa 100, Duits, ruim 30 Nederlands, twee komen uit België en een uit Griekenland. De laatste is Lazilas uit Piraeus, fabrikant van reddingsmiddelen van brand- en thermische dekens tot reddingsvlotten.

1 / 1
Met een mondkapje op kon de beurs vorig jaar doorgaan. (Foto Willem de Niet)

Met een mondkapje op kon de beurs vorig jaar doorgaan. (Foto Willem de Niet)

Terwijl de maritieme beurs in Gorinchem vorig jaar en dit jaar niet wordt gehouden, gebeurt dat beide jaren in Kalkar wel. Met minder exposanten dan in eerdere jaren, 200 in 2018 en aanzienlijk lagere bezoekersaantallen. Vorig jaar bleef het aantal steken op ruim 1200, en kwart van in de jaren ervoor. In verband met de Coronacrisis was op voorhand al gekozen voor een ruimere opzet van de beurs met bredere looppaden, zodat de anderhalve meter afstand makkelijker aangehouden kon worden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook